Over Marissa

Even kennis maken...

Dit is Marissa

Marissa Damink is geestig, gezellig en vooral ongedwongen. Ze wil de absolute top halen binnen de atletiekwereld en zoekt hiervoor naar de droombalans van passie, plezier en prestatie. Marissa specialiseert zich op 800 en 1500 meter. Hoewel ze al eens voor het Nederlands Team liep en Nederlands Kampioen werd, is de bescheiden atlete nog op zoek naar de juiste ondersteuning voor haar weg naar succes.

Een leven als topsporter

Hoe het begon

Eigenlijk was Marissa een hockeyspeelster. In haar ouderlijke thuisstad Roosendaal speelde ze in de hoogste jeugdteams en op landelijk niveau. Op haar zestiende klapte haar knie uit de kom en zo eindigde haar hockeyleven. Als alternatief om fit te blijven, is ze 1,5 jaar later gaan hardlopen en al snel ontdekte ze dat ze daar talent voor had…

Marissa Damink tijdens een van haar eerste wedstrijden
Marissa Damink en Amina Maatough geven elkaar een high five

Samen beter

Voor Marissa is het belangrijk om goed te presteren in wedstrijden maar buiten de wedstrijden is ze een echte teamplayer. Ze heeft passie voor de topsport en veel plezier in het hardlopen. Haar visie op de sport wil ze graag delen met anderen en ze wil anderen ook motiveren om het beste uit zichzelf te halen, ongeacht het niveau. 

Als een Alice in Wonderland drinkt ze thee en kan ze met een eindeloze eerlijkheid vertellen over al haar atletiekavonturen. Benieuwd hoe ze jou kan inspireren? Lees dan verder.

Benieuwd geworden? Meer weten?

Ik kom graag in contact voor vragen, tips of mogelijkheden voor een samenwerking. Twijfel niet om contact op te nemen!