Samen beter

Samen sta je sterker

Net als heel veel andere dingen in het leven doe je ook topsport niet alleen. Hoewel atletiek een individuele sport is, is Marissa een echte teamplayer. Ze heeft een goed team om zich heen verzameld waarmee ze haar dromen en doelen probeert waar te maken.

Samen sta je sterker en kan je elkaar beter maken. Met jouw steun of door een samenwerking aan te gaan kunnen wij samen beter worden.

 

Eenmalige donatie

Geen interesse in een samenwerking, of help je mij gewoon graag vrijblijvend verder op mijn weg naar de top? 

Via deze QR code is het mogelijk om een eenmalige donatie te doen en een persoonlijke boodschap voor mij achter te laten.

 

Wat wij voor elkaar kunnen betekenen

Om de enorme investering die Marissa zelf moet doen om de top te bereiken iets kleiner te maken gaat ze graag samenwerkingen aan voor materiaal, financiële ondersteuning en/ of andere benodigdheden. Hier onder lees je interessante opties voor samenwerkingen. 

Zo geeft Marissa bijvoorbeeld soms een clinic of een presentatie. Verder heeft ze al eens meegewerkt aan een maandelijkse column en een serie sportvideo’s voor intern gebruik binnen een bedrijf.

Ervaring in het geven van trainingen en clinics

Regelmatig geeft Marissa een hardlooptraining of clinic. Voor iedereen is er iets bij te leren over hardlopen. Ze kijkt graag samen wat er interessant voor u is.

Social media

Meer dan 2,5 duizend volgers op Instagram

Marissa gebruikt haar social media om haar zichtbaarheid te vergroten en ze kan haar social media ook gebruiken om uw zichtbaarheid of de zichtbaarheid van een samenwerking te vergroten.

Sterke visie op de droombalans van passie, plezier en prestatie

De visie die Marissa heeft op de sport wil ze graag delen met anderen en ze wil anderen ook motiveren om het beste uit zichzelf te halen, ongeacht het niveau.

Sportvoeding afbeelding

Een afgeronde opleiding als sportvoedingsconsultant

Voeding is als topsporter erg belangrijk. Marissa deelt graag de kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar opleiding, want gezonde en gebalanceerde voeding is voor iedereen van belang.

Ervaring in spreken en presenteren

Marissa kan met een eindeloze eerlijkheid vertellen over al haar atletiekavonturen. Over wat ze tegen kwam op haar weg naar de top en over het beste uit jezelf halen.

Kennis en ervaring in de topsport én in het bedrijfsleven

Marissa heeft naast kennis en ervaring in de topsport ook ervaring in het bedrijfsleven. Hierdoor kan ze zich goed verplaatsen in wat er voor bedrijven interessant kan zijn bij een samenwerking.

Eenmalige donatie

Geen interesse in een samenwerking en help je mij gewoon graag vrijblijvend verder op mijn weg naar de top?

Door middel van een (eenmalige) donatie kan je Marissa helpen op weg naar de internationale top van de atletiekwereld. Via deze QR code of onderstaande knop is het mogelijk om snel en makkelijk te doneren.

QR code om te doneren aan Marissa
Ik wil mijn partners bedanken voor hun steun

Bedankt

Benieuwd geworden? Meer weten?

Ik kom graag in contact voor vragen, tips of mogelijkheden voor een samenwerking. Twijfel niet om contact op te nemen!